Almene el installationer

Hos JC ELTeknik ApS finder du en autoriseret el installatør til service af de almene el installationer i din virksomhed.

Almene el installationer

Almene el installationer erhverv

Skal der udskiftes eller repareres el hos erhverv, kan vi stille med en elektriker med bredt kendskab til de almene el installationer i virksomheder. Som din elektriker kan vi stå for alt fra fejlfinding til reparation og vedligeholdelse.

Hos JC ELTeknik ApS servicerer vi en række alsidige almene el installationer. Derudover er vi blandt andet specialiseret i følgende:

 • Multimedieløsninger
 • Netværksløsninger
 • Intelligente el installationer

Vi løser alle typer el opgaver for erhverv i ethvert omfang. Hvad end der skal installeres enkelte stikkontakter eller er behov for større vedligeholdelse, kan vi stå for at levere en løsning. Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis der er behov for professionel rådgivning. Træder vi til som din autoriserede el installatør, er du sikret god og fleksibel service.

Elektrikerfirma med flere års erfaring

Når du vælger en autoriseret el installatør, kan du være sikker på, at du får leveret en løsning med højeste sikkerhed og længste holdbarhed. Vi løser enhver opgave professionelt på baggrund af en grundig og dybdegående fejlfinding.

Enhver løsning, som vi står for at levere, tilpasses efter de specifikke behov, der måtte være til de almene el installationer i virksomheden. Med flere års erfaring indenfor elektrikerfaget kan vi skræddersy vores løsninger. El arbejdet planlægges i tæt dialog med dig, således vi kan levere en løsning, som imødekommer alle behov og ønsker, som du måtte have.

Mulighed for en fast servicekontrakt

Har du brug for en fast elektriker til service af almene el installationer på arbejdspladsen, tilbyder vi servicekontrakter. Når vi regelmæssigt stiller med en elektriker, vil du blive mødt af en fagmand med specifik kendskab til virksomhedens el installationer. Det sikrer effektiv service og en elektriker til rådighed, eksempelvis ved strømafbrydelse og nedbrud på netværket.

Jan i arbejde 7

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed