Servicekontrakter

Med en fast serviceaftale med JC ELTeknik ApS er du sikret, at dine el-installationer altid fungerer.

Servicekontrakter

Servicekontrakter til virksomheder og boligforeninger

Når du indgår en fast serviceaftale med JC ELTeknik ApS, er du sikret, altid at have en elektriker ved hånden. Ved at vælge en fast samarbejdspartner til din virksomhed eller forening får du en elektriker, som har et dybdegående kendskab til dine el-installationer. Dette effektiviserer arbejdsprocesserne og sikrer et højt serviceniveau. Med serviceaftaler får du eksempelvis:

 • Kontrol og udskiftning af el-tavler
 • Service af bygningsinstallationer
 • Reparation af el-installationer
 • Lavere timetask på mandskab
 • Fast lav pris på døgnvagtsordning

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau. Vores fleksible service og elektriker døgnvagt betyder, at du altid kan få hjælp. Der kan aftales en årlig pris sum, som JC ELTeknik opererer indenfor i henhold til afhjælpning af akut opstået problemer.

Fordele ved serviceaftaler med et elektrikerfirma

Ved fast at få serviceret og tjekket dine el-tavler og installationer, er du sikret, at alle el-apparater i ejendommen eller virksomheden altid lever op til standarderne og den gældende lovgivning. Vores serviceaftaler udformes efter dine behov for el-service. Som elektriker med speciale i intelligente el-løsninger tilbyder vi et højt serviceniveau, hvad dette angår.

Vores fleksible serviceaftaler betyder, at du jævnligt får den service, som der er brug for. Med jævne mellemrum og i faste intervaller gennemgår vi din virksomheds eller foreningens el-installationer, således der ikke sker fejl med apparatet, som i værste tilfælde kan resultere i nedbrud eller brand. Vi ønsker at indgå en fast aftale om service, som på bedste vis imødekommer de behov og ønsker, som du måtte have til aftalen. Vi lægger vægt på den personlige og fleksible service.

Christian i arbejde 8

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed