Kvalitetsbevidst elektriker på Amager

Vi servicerer til dagligt mange privat- og erhvervskunder.

Elektriker Amager

Din foretrukne elektriker på Amager

I JC ElTeknik vil vi gerne være din lokale elektriker. Vi har vores base i Kastrup på Amager og kommer derfor hurtigt og effektivt ud til dig, hvis du har behov for en elektriker. Som autoriseret el installatør, kan vi stå på mål for alle installationer samt reparationer vi foretager. Derudover er vi dækket af Tekniqs garantiordning, hvilket gør at du altid er i trygge hænder. Med en dybdegående viden om branchen og en stor kvalitetsbevidsthed. Er vi i stand til at leverer kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser.

En moderne elektriker med en bred vifte af kompetencer

I dag skal en elektriker ikke blot kunne tilslutte en lampe eller en afbryder. Med vores store erfaring i el faget, er vi i stand til at hjælpe med lang række forskellige opgaver til dig der har behov for hjælp af en elektriker på Amager. Vi hjælper blandt andet med:

Med os er du altid sikker på at få en erfaren og faglært elektriker eller el installatør. På den måde er du sikret et godt resultat, hver gang.

Elektriker på Amager med døgnvagt til rådighed

Hvis du oplever strømafbrydelse eller andet der gør at du akut har brug for en elektriker, til at løse dit problem. Så har vi altid en elektriker klar uanset tidspunktet. Vi har altid en døgnvagt som står klar 24/7. Så hvis uheldet er ude, står vi klar til hurtigt at rykke ud og hjælpe dig.

Kontakt os allerede i dag

Vi ved, at el opgaver oftest skal udføres hurtigst muligt. Derfor gør vi en dyd ud af at vende tilbage med en løsning hurtigst muligt. Så hvis du har behov for en elektriker på Amager, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan du gøre via vores kontaktformular eller på mail kunde@jcelteknik.dk hvor vi vender retur ved hurtigst muligt. Hvis det drejer sig om en akut opgave, er du også velkommen til at give os et kald på telefon 32 50 80 00.

Christian fremviser hvordan overvågningssystemet han lige har sat op virker 2

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

  • Fokus på kvalitet

    Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

  • Faste lave priser

    Vi har gennemsigtige og lave faste priser

  • Døgnvagt - 24/7

    Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed