Elektriker døgnvagt

Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed.

Døgnvagt

Elektriker døgnvagt til akutte udfordringer

Når du oplever strømafbrydelse eller et andet problem, som du har brug for at få løst med det samme, er vi hos JC ELTeknik ApS klar døgnet rundt. Når uheldet er ude, er du altid velkommen til at kontakte vores elektriker døgnvagt, hvor vi hurtigt vil tage stilling til netop din udfordring.

Vi servicerer el-installationer i både private boliger, institutioner og virksomheder. Både små og store opgaver er vi altid klar til at løse. Vores elektriker døgnvagt løser enhver akut el-opgave, som vedrører følgende:

 • Service
 • Reparation
 • Installation

Fleksibel service hele døgnet

Hos JC ELTeknik ApS bliver du altid mødt af en kompetent elektriker eller el-installatør med et stort fokus på god service. Vi lægger altid vægt på at levere en holdbar løsning i høj kvalitet, således også når vi løser en akut opgave. Døgnet rundt tilbyder vi el-service, som passer til dine behov. Med os som din elektriker, kan du altid få repareret dine el-installationer, når det er nødvendigt.

Sker der eksempelvis strømsvigt, er vi til hver en tid klar med en elektriker til at løse problemerne. Gennem vores erfaring i el-faget og uddannelse har vi de bedste forudsætninger for at levere gode og holdbare løsninger hver eneste gang, vi træder til. Vi er en sikker samarbejdspartner, når du skal have udført el-arbejde. Når du kontakter vores elektriker døgnvagt, får du en el-løsning så hurtigt som muligt. Vi rykker altid hurtigt ud til kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed