Multimedieløsninger

JC ELTeknik ApS installerer multimedieløsninger til intelligent styring af alt fra musik til lys.

Multimedieløsninger

Eksperter i multimedieløsninger til virksomheder

Multimedieløsninger giver mulighed for intelligent styring af lyd og lys i virksomhedens forskellige rum. Hos JC ELTeknik tilbyder vi løsninger tilpasset efter netop de behov, der måtte være, i din virksomhed eller på din arbejdsplads. Hos os finder du en elektriker med speciale i intelligente el installationer og ‘Smart Løsning’.

Blandt andet kan vi varetage installation af følgende multimedieløsninger:

 • Control4 til automatisering og styring af eksempelvis klima og belysning
 • Sonos til afspilning af musik trådløst med centralstyring fra flere enheder
 • RTI til styring af multimedier fra smartphone

Installationerne kan bruges i mane scenarier, heriblandt:

 • Konferencerum
 • Møderum
 • Receptioner

Skal vi installere en løsning til erhverv, varetager vi ligeledes både reparation og vedligehold. Vi er et elektrikerfirma, hvor fokus ligger på høj faglighed og god service. Bliver du mødt af en elektriker fra JC ELTeknik, er du garanteret en løsning i højeste kvalitet og en god oplevelse.

Multimedieløsninger med høj funktionalitet

Multimedieløsninger skaber funktionalitet og bedre arbejdsvilkår i blandt andet mødelokaler og kontorer. Det bliver muligt at kontrollere både klima, musik og belysning fra flere enheder. Har du specifikke krav og ønsker til multimedieløsningen i din virksomhed, hjælper vi gerne med at udarbejde en løsning, der er optimal og funktionel for dig.

I adskillige år har vi stået for at installere multimedieløsninger i virksomheder over hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Du kan derfor være sikker på en skræddersyet løsning, når vi står for installationen. Er du interesseret i et samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog. Ved at tegne en servicekontrakt tilbyder vi et fast samarbejde, hvor vi står for installation og vedligeholdelse af hele virksomhedens el.

Elektrikerfirma til erhverv

Skal vi opsætte og installere intelligente el løsninger på din arbejdsplads, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan enten ringe på telefon 29 80 59 56 eller skrive til os på mail info@jcelteknik.dk. Vi ser frem til at høre dine ideer og tage en snak om projektet.

Jan i arbejde 14

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed