Monitor Audio

Monitor Audio er et af verdens mest anerkendte højttaler mærker. Monitor Audio har siden firmaet blev grundlagt i England i 1972, konstrueret højttalere til den kræsne lytter. Monitor Audio har altid haft som mål at konstruere højttalere som gengiver instrumenterne i musikken så autentisk som overhoved muligt.

Monitor Audio har et kæmpe udvalg af højttalere! De har alt lige fra sofistikerede High End højttalere til vejrbestandige indbygningshøjttalere til brug på båden eller terrassen. Kort sagt dækker Monitor Audio ethvert behov som man måtte have for højttalere både inde og ude. Og alle produkterne har det til fælles at de kan gengive lyd i absolut top klasse!

Indbygningshøjttalere


Monitor Audio har indbygningshøjttalere til dig som drømmer om god lyd men som ikke ønsker at se på højttalere. Med Monitor Audio´s indbygningshøjttalere bliver din stue, dit badeværelse eller dit køkken fyldt med usynlig lyd i meget høj kvalitet.

Monitor Audio har indbygningshøjttalere til både lofter og vægge til både indvendig og udvendig brug. Indbygningshøjttalerne fåes i mange størrelser, farver og former.

Monitor Audio har ikke mindre end 10 serier indenfor indbygningshøjttalere incl. indbygningssubwoofere og sågar også forstærkere! Det er med andre ord altid muligt at finde en løsning som passer perfekt dit behov.


Monitor Audio indbygningshøjttalere & forstærkere

Monitor Audio C180 lofthøjttaler

Monitor Audio CP-IW460X væghøjttalere

Monitor Audio W380-IDC væghøjttaler

Monitor Audio AWC280 – vejrbestandige højttalere. Til båd og badeværelse.

Udendørshøjttalere

Monitor Audio udendørshøjttalere er til dig som også gerne vil have god lyd ved poolen, på terrasen eller i haven. Du kan vælge indbygningshøjttalere men også højttalere i kabinet i forskellige designs. Udendørs højttalerne er selvsagt bygget til at kunne holde til det hårde udendørsliv både til lands og til vands!

Monitor Audio V240 udendørshøjttalere

Monitor Audio Climate 80 udendørshøjttaler

Monitor Audio CLG-10W udendørssubwoofer

Monitor Audio CLG-160 udendørshøjttalere

Hi-Fi & surround højttalere

Monitor Audio har mere end 8 højttalerserier som spænder lige fra den futuristiske APEX serie til den ekslusive high end serie Platinum II. Monitor Audio har gennem de næsten 50 år som de har eksisteret, høstet mange anerkendelser, medaljer og priser – senest med den nye Silver serie(7. Generation)som vandt en EISA award.

Uanset om du vælger en kompakt højtaler til reol eller stander eller en af de større fuldblods modeller, er du altid sikker på at få en højttaler som gengiver lyden autentisk og naturtro.

Monitor Audio er det sikre valg til dig som elsker musik og vil have det bedste ud af din musik samling. Glæd dig til at opleve og nyde disse fantastiske højttalere fra engelske Monitor Audio!

Monitor Audio hi-fi & surround højttalere

Monitor Audio Monitor hi-fi højttalere

Monitor Audio Bronze hi-fi højttalere

Monitor Audio Silver 7G hi-fi højttalere

Monitor Audio Gold hi-fi højttalere

Monitor Audio Platinum II hi-fi højttalere

Ønsker du at købe eller høre mere om Monitor Audio produkter eller få et forslag til en skræddersyet lydløsning i dit hjem, er du mere en velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi glæder os meget til at hjælpe dig!

Kontakt os