Control4 elektriker til automatisering af dit hjem

Vi er specialister i alle typer Smart Home løsninger

Control4 elektriker

Få en smart løsning til dit hjem

Control4 er for dig som ønsker automatiseret hjem. Med Control4 tager du styring over Hi-fi, AV, lys og sikkerhed i din bolig. Altsammen styres direkte fra appen på enten din telefon, fjernbetjening eller tablet. Control4’s styresystem er et ‘open source’ software som kan installeres på alle smart devices. Det betyder at du ikke er tvunget til at benytte de enheder som control4 selv tilbyder som smart home løsninger. Hvis du for eksempel allerede har en iPad, kan du benytte denne som touchskærm til at styre alt udstyr i hjemmet. Som Control4 elektriker tilbyder vi hjælp til installation og vedligeholdelse af Control4 enheder samt software. Du kan læse mere om Control4 styresystemet her.

Lad vores Control4 elektriker guide dig til et smart hjem

Hvis du i er tvivl om hvor du skal tage fat først, når du vil gøre dit hjem til et ‘Smart Home’. Så kontakt os og lad vores Control4 elektriker guide dig. Control4 har tonsvis af forskellige løsninger til at gøre dit hjem smartere. De tilbyder blandt andet:

 • Fjernbetjeninger
 • Touchskærme
 • Kamera
 • Højttalere
 • Termostater
 • Samt meget mere.

Du kan se hele deres udvalg af forskellige produkter her.

Med JC ElTeknik som din Control4 elektriker, vil du blive taget i hånden hele vejen. Vi står for alt lige fra indkøb af de nødvendige produkter, installation og til vedligeholdelse. Hvis du er tvivl om hvilke produkter der passer til dine ønsker og behov. Så tøv ikke, kontakt til os og lad os sammen gøre dit hjem til et smart hjem.

Kontakt en Control4 elektriker allerede i dag

Kontakte os og få en uforpligtende snak, om hvad du kan få ud af Control4. Det kan du gøre ved enten at udfylde vores kontaktformular eller på mail kunde@jcelteknik.dk, hvor vi vender retur hurtigst muligt. Alternativt kan du også kontakte os på telefon 32 50 80 00.

Christian i arbejde 5

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed