Elektriker København

Vi hjælper dig med at få orden i dine el-installationer.

Elektriker København

Kvalitetsbevidst elektriker i København

I gamle dage, skulle en elektriker i de fleste tilfælde blot hjælpe med at tilslutte eksempelvis en lampe eller en afbryder. I dag er der behov for langt mere end blot en simpel installation. Gennem vores mange års erfaring har vi oparbejdet en bred vifte af kompetencer, hvilket gør os i stand til at hjælpe med en række forskellige løsninger. Vi tilbyder blandt andet hjælp til:

Har du behov for en anden type elektriker opgave, som ikke er nævnt i ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os. Som regel kan vi alligevel godt hjælpe dig, da vores ekspertise dækker bredt.

Erfaren elektriker med døgnvagt

Som erfaren elektriker i København, ved vi at der nogle gange opstår problemer uden for almindelige arbejdstid. Derfor har vi en elektriker døgnvagt, således at du altid kan få hjælp uanset hvornår på dagen, der opstår problemer. Vores elektriker døgnvagt løser alle akutte el-opgave, der vedrører:

 • Service
 • Reparation
 • Installation

Så hvis du har akut brug for en elektriker i København, er du altid velkommen kontakte os på telefon 32 50 80 00. Så rykker vi hurtigt ud til dig og kigger på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på en professionel elektriker i København

Har du behov for en elektriker i København, så står vi i JC Elteknik til rådighed. Vi har et erfarent hold af elektrikere, som alle har en stor ekspertise og en bred vifte af kompetencer. Vi kan derfor hjælpe dig uanset omfanget af din elektriker opgave. Du kan kontakte os på telefon 32 50 80 00 eller via mail på kunde@jcelteknik.dk. Alternativt er du også mere end velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Christian fremviser hvordan overvågningssystemet han lige har sat op virker 2

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed