Multimedieløsninger

Hos JC ELTeknik ApS har vi specialiseret os i at installere multimedieløsninger i private boliger.

Multimedieløsninger

Specialister i multimedieløsninger til hjemmet

Skal du have installeret en eller flere multimedieløsninger i din bolig, kan vi hos JC ELTeknik stå for at løse opgaven. Vi installerer alt fra musikanlæg til usynlige højtalere m.m.. Med bredt kendskab til el faget og alsidige kompetencer, kan vi sørge for korrekt og optimal installation.

Indenfor multimedieløsninger og ‘Smart Home’ er vi blandt andet certificeret og specialiseret i følgende løsninger:

 • Automatisering af boligen ved installation af Control4
 • Installation af Sonos i flere rum med central styring
 • Installation af RTI for mobilstyring af multimedieløsninger

Som din elektriker står vi for at installere den nye løsning, og ligeledes reparerer og vedligeholder vi gerne, når der skulle opstå behov for det. Med fagligheden i top og et højt serviceniveau, kan du være sikker på at få installeret en professionel løsning.

Alsidige og funktionelle multimedieløsninger

Vores multimedieløsninger til hjemmet har til formål at gøre hverdagen lettere og øge funktionaliteten af boligens el installationer. Ved at få installeret en intelligent multimedieløsning, får du blandt andet mulighed for at styre lys og lyd fra din smartphone. Vi hjælper gerne med at udforme en løsning på baggrund af dine specifikke ønsker.

Hos JC ELTeknik har vi installeret multimedieløsninger i boliger over hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. På baggrund af vores erfaring kan vi tilpasse løsninger til behovene i din ejendom. Ønsker du en skræddersyet multimedieløsning til din bolig, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Elektriker med højt serviceniveau

Når du vælger JC ELTeknik til at stille en elektriker, kan du forvente en god oplevelse, hvor både service og kvalitet er i centrum. For at få et tilbud eller høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, kan du enten ringe til os på telefon 32 50 80 00 eller skrive til os på mail kunde@jcelteknik.dk.

Jan i arbejde 14

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed