Netværksløsninger

Hos JC ELTeknik ApS kan vi stå for at installere netværksløsninger specielt til erhverv.

Netværksløsninger

Netværksløsninger til virksomheder

Når der skal installeres en ny netværksløsning på din arbejdsplads, er vi hos JC ELTeknik ApS kvalificeret til at levere den komplette løsning. Står vi for installationen, udarbejder vi indledningsvis en plan for en løsning, der imødekommer dine forudsætninger. Vi leverer netværksløsninger til virksomheder i alle størrelser.

Enhver løsning, som vi står for at levere, skræddersys efter de behov, der måtte være til blandt andet følgende:

 • Telefoni
 • WIFI
 • Server opsætning
 • Netværk

Når du vælger os som din autoriserede elektriker, kan du være sikker på at få installeret en netværksløsning med længst holdbarhed. Som din elektriker har vi vægt på kvaliteten af vores løsninger samt den gode service. Har du overvejet at få installeret en netværksløsning, tilbyder vi gerne vores faglige ekspertise, således vi i fællesskab kan finde en effektiv løsning.

Sikker og stabil netværksforbindelse

Når du vælger at få installeret og samlet netværksløsning, opnår du den bedst mulige tilgængelighed. Står vi for installationen, kan du være sikker på at få mest muligt ud af den valgte netværksløsning. Vi installerer både kablet og trådløse forbindelser. Med et bredt udvalg af løsninger indenfor netværk og telefoni fra udvalgte leverandører kan vi med sikkerhed finde en løsning, der passer behovene i virksomheden.

Går du med tanker om en netværksløsning til erhverv, finder du hos os en elektriker, som gerne besvarer eventuelle spørgsmål. Du har en række valgmuligheder, som vi gerne rådgiver omkring. Vi er et elektrikerfirma med et højt service- og kvalitetsniveau. Vi kan tilbyde ydelser og løsninger til erhverv indenfor flere gerne af elektrikerfaget. Eksempelvis installerer vi ligeledes multimedieløsninger og foretager fejlfinding.

Få en løsning tilpasset jeres behov

Ønsker du at høre mere om de løsninger, som vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en dialog om projektet og de mulige netværksløsninger. Vi ser frem til at tilbyde en løsning.

Christian i arbejde 3

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed