Almene el installationer

Som autoriseret el installatør kan vi stå for installation og reparation af almene boliginstallationer.

Almene el installationer

Service af almene el installationer

Når du skal have installeret nye el installationer i din bolig, kan vi hos JC ELTeknik ApS løse opgaven. Vi har kendskab til en række forskellige og alsidige boliginstallationer og kan derfor varetage følgende:

Indenfor elektrikerfaget kan vi løse enhver opgave, der måtte være behov for i private boliger. Som din autoriserede el installatør kan vi stå for installation af alt fra relæ i el tavler, hvidevarer samt kontakter og belysning. Når du har brug for en elektriker, kan du uanset opgavens omfang kontakte os for en løsning.

Autoriseret og certificeret elektriker

For sikre og korrekt installeret el installationer bør du altid vælge en autoriseret elektriker til at udføre el arbejdet. Står vi for at løse opgaven, kan du være sikker på, at denne tilgås professionelt og med henblik på sikkerhed og optimal funktionalitet.

Hos JC ELTeknik har vi blandt andet specialiseret os i at levere netværks– og multimedieløsninger til privat. Vi tilpasser enhver løsning efter de specifikke behov, der måtte være i boligen. Når du tager os til råds i forbindelse med installation af de almene el installationer, er du garanteret en skræddersyet løsning.

Professionel vejledning ved installation af el

Servicerer vi el i din bolig udfører vi indledningsvist en grundig fejlfinding, således vi sikrer, at du i første omgang får leveret en korrekt og holdbar løsning. I tæt dialog med dig planlægger vi vores arbejde. I høj grad er det muligt for os at tilpasse vores løsninger og service.

Vi stiller som elektriker over hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, når der skal installeres almene el installationer. Har du brug for vores vejledning, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi tilbyder ligeledes døgnvagt, som kan kontaktes ved akutte problemer med elektriciteten.

Jan i arbejde 10

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

  • Fokus på kvalitet

    Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

  • Faste lave priser

    Vi har gennemsigtige og lave faste priser

  • Døgnvagt - 24/7

    Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed