Elektriker Kastrup

Elektriker Kastrup

Din lokale elektriker i Kastrup

Som den lokale elektriker med base i Kastrup, ønsker vi at være din foretrukne lokale elektriker. Vi er autoriseret el installatør, hvilket betyder at du kan være sikker på at alle installationer og reparationer vi foretager, altid er udført i høj kvalitet. Ydermere er vi medlem af Tekniqs garantiordning, hvilket er din sikkerhed for at vores håndværk er i orden. Derfor er du altid er i trygge hænder, når du vælger os som din elektriker. Gennem vores store erfaring indenfor el branchen, er vi i stand til at hjælpe dig med enhver type el opgave, uanset omfang. Vi tilbyder blandt andet:

Er du i tvivl om din opgave kan løses, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan som regel godt hjælpe dig, da vores evner favner bredt.

Elektriker i Kastrup med døgnvagt

Søger du en elektriker udenfor den almindelige åbningstid, så frygt ikke. I JC Elteknik har vi åbent døgnet rundt. Så hvis du har akut behov for en elektriker om aftenen eller om natten, så står vi klar til hurtigt at rykke ud og hjælpe dig med din opgave. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på telefon 32 50 80 00 uanset tidspunktet.

Kontakt din lokale elektriker i Kastrup

Vi gør derfor en dyd ud af at vende hurtigt tilbage på enhver henvendelse, hvilket betyder at vi som din lokale elektriker, hurtigt kan komme ud og løse din opgave. Så hvis du har behov for en elektriker i Kastrup, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Det kan du gøre enten på telefon 32 50 80 00 eller via e-mail på kunde@jcelteknik.dk. Derudover er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Hvis det drejer sig om en akut opgave, anbefaler vi dig at give os et kald på telefonen i stedet.

Christian fremviser hvordan overvågningssystemet han lige har sat op virker 2

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

  • Fokus på kvalitet

    Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

  • Faste lave priser

    Vi har gennemsigtige og lave faste priser

  • Døgnvagt - 24/7

    Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed