Sikkerhedsløsninger

JC ELTeknik ApS er dit elektrikerfirma, når der skal installeres en sikkerhedsløsning i hjemmet.

Sikkerhedsløsninger

Sikkerhedsløsninger efter dine behov

Skal du have installeret en sikkerhedsløsning i dit hjem, kan vi hos JC ELTeknik ApS hjælpe dig. Vi tilbyder et bredt udvalg af moderne og effektive sikkerhedsløsninger, som omfatter følgende:

 • Alarm
 • Dørtelefon
 • Overvågning
 • Adgangskontrol
 • Perimetersikring
 • Sikkerhedssystemer

Når du vælger JC ELTeknik til at levere sikkerhedsløsninger, kan vi sørge for, at du får en skræddersyet løsning. Vores sikkerhedsløsninger tilpasses din ejendom og de behov, som der måtte være for sikkerhed.

Hvad end du ønsker at få installeret en enkelt alarm, eller vi skal stå for hele ejendommens sikring, sørger vi for, at du får en professionel løsning. Med flere års erfaring fra elektrikerfaget og de nødvendige autorisationer kan vi levere holdbare løsninger, som skaber det højeste sikkerhedsniveau.

Elektriker til sikring af boliger

Har du brug for en specialist til sikring af din bolig, stiller vi gerne op med løsning. På baggrund af dine ønsker og behov leverer vi en løsning, der skaber sikkerhed i din bolig. Vi installerer alt fra alarmer til videoovervågning og adgangskontrol. Er du interesseret i en komplet sikkerhedsløsning, leverer og installerer vi den gerne.

Stiller vi hos JC ELTeknik med en montør til installation af sikkerhedsløsninger til private, kan du være sikker på at få leveret en optimal og effektiv løsning. Er der behov for udskiftning eller reparation af dit nuværende alarmsystem, kan vi stå for service eller reparation der af.

Hør nærmere om sikkerhedsløsninger

For at høre nærmere om de forskellige sikkerhedsløsninger og andet el arbejde, kan du kontakte os. Vi bistår altid med vejledning og rådgivning. Vi hjælper ligeledes gerne med fejlfinding og reparation. Vi ser frem til at hjælpe dig med opgaven.

Christian opsætter fjernbetjening til KNX system 1

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed