Elektriker Dragør

Behov for en dygtig elektriker i Dragør?

Elektriker Dragør

Moderne elektrikerfirma i Dragør

Fra vores base i Kastrup, kan vi hurtigt rykke ud til dig, hvis du har behov for en elektriker i Dragør. Gennem vores mange års erfaring har vi oparbejdet en stor ekspertise, som gør os i stand til at hjælpe med enhver form for el opgave. Vi tilbyder nemlig hjælp til meget mere end blot at udskifte en lampe i din bolig. Vi tilbyder moderne løsninger indenfor el faget, der blandt andet dækker over:

Uanset omfanget af din opgave, er vi den rette at kontakte når du har behov for en elektriker i Dragør. Selvom du ikke synes din opgave er nævnt i ovenstående beskrivelse, så tøv ikke. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en snak om din opgave samt dine ønsker og behov.

Døgnvagt elektriker i Dragør

Vi ved at ikke alle problemer opstår mellem kl. 8-16. Derfor tilbyder vi døgnvagt, hvilket betyder at du altid kan få fat på en elektriker i Dragør, uanset hvornår på døgnet du ringer til os. Vores døgnvagt tilbyder hjælp til:

 • Service
 • Reparation
 • Installation

Så hvis du har akut behov for en elektriker, er du altid velkommen kontakte os. Så kommer vi ud og kigger på din opgave hurtigst muligt, så vi kan få løst problemerne.

Kontakt os og få et tilbud på din elopgave

Står du og skal bruge en elektriker i Dragør, så tøv endelig ikke med at kontakte os. I JC Elteknik står vi klar med et hold af dygtige elektrikere, som alle har en bred vifte af kompetencer. Vi kan derfor hjælpe dig uanset størrelsen af din elopgave. Vi kan kontaktes på telefon 32 50 80 00 eller via mail på kunde@jcelteknik.dk. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så besvare vi din henvendese hurtigst muligt.

Christian i arbejde 7

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed