Om os

JC ELTeknik ApS tilbyder en løsning ved enhver type el-arbejde.

Om os

Elektrikerfirma med personlig og fleksibel service

Hos JC ELteknik ApS beskæftiger vi dygtige og faglærte elektrikere og el-installatører. Vi bestræber os på at levere de bedst løsninger og den bedste service indenfor el-faget.

Vores elektrikerfirma har kompetencer indenfor adskillige forskellige former for el-arbejde, og vi er derudover certificerede i service og installation af flere typer intelligente el-løsninger. Hos JC ELTeknik ApS er vi specialister i elektricitet og tilbyder eksempelvis:

 • Intelligente el-løsninger
 • Sikkerhedsløsninger
 • Elektriker døgnvagt
 • Serviceaftaler

Det er altafgørende for os at kunne levere en løsning i høj kvalitet, som gør dagligdagen lettere og simplere for vores kunder. Vi lægger vægt på at levere kvalitet og service til konkurrencedygtige priser. Gennem grundig rådgivning sørger vores el-installatør for, at du får den service og de løsninger, som der er brug for.

Medejer Jan 9

Jan Agerlin Elvekjær

Aut. El-installatør, direktør og medejer

– VE – certificeret
– Ledelse og organisation
– Kvalitetssikring
– Sikkerhed og arbejdsmiljø
– Energioptimering
– Miljøledelse

Medejer Christian 7

Christian Borby Wieland

Elektriker, direktør og medejer

– Alarm – AIA
– Intelligente bygningsinstallationer
– HiFi-specialist
– RTI- og Control4 – programmør
– Multimedie ekspert
– Overvågning

Kvalitetsbevidst og professionel elektriker

Når du vælger at samarbejde med en elektriker fra JC ELTeknik ApS, kan du være sikker på, at el-arbejdet udføres på bedste vis, hvad end det drejer sig om el-renovering eller el-service. Gennem faste serviceaftaler tilbyder vi jævnligt at tilse og udbedre eventuelle fejl på el-installationer i din virksomhed eller boligforening.

Inden for kort tid vil vi ydermere være ISO9000 certificeret, hvormed vi kan stå for at installere en række forsikringsgodkendte sikkerhedsløsninger til erhverv. Har du brug for en elektriker til installation af alarm, overvågning og adgangskontrol, kan vi varetage opgaven.

Fra vores base i Kastrup rykker vi ud i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi tilbyder også elektriker døgnvagt, som du altid er velkommen til at kontakte, hvis der skulle opstå et akut behov for en elektriker. Vi vender altid hurtigt tilbage, når du kontakter os.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed