Elektriker i Tårnby

Din samarbejdspartner til enhver el-opgave

Elektriker Tårnby

Alsidig elektriker i Tårnby

Står du og skal bruge en kompetent og erfaren elektriker i Tårnby? Hos JC ELTeknik Aps, er vi eksperter i elektrikeropgaver af ethvert omfang, og hjælper med alt fra mindre installationsopgaver, til større, og mere komplekse løsninger.

Som autoriseret elektriker er vi gerne behjælpelige med:

Vi har stor erfaring med løsninger til både privat, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi har som kyndig elektriker i Tårnby, massevis af veludførte projekter i bagagen, samt et hav af glade kunder, hvilket vi er stolte af. Alle vores installationer bliver naturligvis gennemtestede inden vi kører, og vi følger alle gældende retningslinjer.

Medlem af TEKNIQs Garantiordning

Vi sætter en ære i at levere el-arbejde i højeste kvalitet, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov som kunde. Med os som din elektriker i Tårnby, er du garanteret at tidsplaner, budget og lignende altid bliver overholdt.

Som din foretrukne elektriker i Tårnby, gør vi os umage for at alle løsninger vi udfører, lever op til vores egne høje standarder. Som medlem af TEKNIQs Garantiordning giver vi desuden vores kunder en betryggende sikkerhed, samt landsdækkende garanti på det arbejde vi udfører.

Kontakt os når behovet opstår

Vi ved at el-arbejde for mange er noget der skal overstås hurtigst muligt. Derfor gør vi en dyd ud af at vende hurtigt tilbage på alle forespørgsler, og samtidig være grundige når vi giver et uforpligtende tilbud. Kontakt os lige så snart behovet for en kompetent elektriker opstår.

Det kan du gøre via vores kontaktformular eller på mail kunde@jcelteknik.dk, hvor vi vender retur hurtigst muligt. Hvis det drejer sig om en akut opgave, er du også velkommen til at give os et kald på telefon 32 50 80 00.

Christian fremviser hvordan overvågningssystemet han lige har sat op virker 2

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

  • Fokus på kvalitet

    Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

  • Faste lave priser

    Vi har gennemsigtige og lave faste priser

  • Døgnvagt - 24/7

    Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed