Få et smartere hjem med vores KNX løsninger

KNX er et smart home system, der gør dit hjem moderne

KNX elektriker

Få en intelligent el-installation i hjemmet

KNX er en intelligent el installation som gør det muligt for dig at styre blandt andet lys, lyd, varmeforbrug, ventilering, aircondition, solafskærmning, alarmer, overvågningssystem og meget mere. Alt dette kan derfra styres direkte via et enkelt system. Med et KNX system er det altid muligt at tilføje nye enheder hvor som helst på installationen. KNX systemer programmeres og indstilles via en computer. Via computeren er det så muligt at ændre hver enkelt enhed i systemet. Vores KNX elektriker kan hjælpe dig igang med et KNX system. Det kan eksempelvis sættes op således at du kan benytte en lang række populære ‘Smart Home’ enheder. Du kan blandt andet bruge Sonos, Philips Hue, TV, Homey og mange flere. Vores KNX elektriker hjælper med installationen og sørger for at dit KNX kit kobles korrekt til dine ‘Smart Home’ enheder.

Optimer din boligs sikkerhed og energiforbrug

Ved at benytte et KNX system, har du som nævnt mulighed for at styre lys, varme, ventilation, solafskærmning samt alarmer og overvågning. En af fordelene ved et KNX system er dets selvstyrende funktioner så som:

 • Lyset i hjemme kan reguleres alt efter om der er person i de enkelte rum
 • Vinduerne åbnes automatisk når temperaturen når et bestemt punkt. Vinduerne kan også sættes til at lukkes igen, hvis det for eksempel begynder at regne.

På den måde mindsker du energiforbruget for din bolig da der ikke bruges unødig energi i de perioder hvor der ikke er behov for det.

Vil du høre nærmere? Så kontakt vores KNX elektriker i dag

Hvis du drømmer om at få opgraderet dit hjem til et ‘Smart Home’. Tøv da ikke med at kontakte os. Lad vores KNX elektriker hjælpe med rådgivning og installation. Så er du sikker på en skræddersyet løsning der passer til dit hjem. Det kan du gøre via enten vores kontaktformular eller på mail kunde@jcelteknik.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Alternativt er du også velkommen til at kontakte os på telefon 32 50 80 00.

Firmabil JC ElTeknik 2

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed