Fejlfinding

Ved effektiv og grundig fejlfinding gennemgås el installationerne i din bolig for fejl og mangler.

Fejlfinding

Fejlfinding af boliginstallationer

Oplever du udfordringer med dine el installationer, kan vi hos JC ELTeknik tilbyde fejlfinding. Ved fejlfinding af boliginstallationer gennemgår vi hele ejendommens el med henblik på følgende:

 • Sikre en driftsikker installation
 • Om installationen overholder gældende lovgivning

Med adskillige års erfaring indenfor elektrikerfaget kan vi på bedste vis finde frem til fejlene og udbedre dem. Med kendskab til både intelligente– og almene el installationer sikrer vi høj ydeevne ved alle elementer i boligen. Vi udfører fejlfinding af alle typer el installationer i private boliger. Har du problemer med elektriciteten, er du velkommen til at kontakte os, således vi kan finde frem til en løsning.

Forebyggelse og reparation

Hvad end der er behov for reparation eller udskiftning af defekte installationer, kommer vi med et tilbud på en løsning, der sikrer de optimale resultater. Med de rette kompetencer og certificeringer indenfor faget har vi et solidt fundament for at løse opgaven på bedste vis. Som autoriseret el installatør kan du med os som en del af holdet forvente at få leveret en løsning, som både er sikker og energieffektiv.

Gennem fejlfinding kan vi finde frem til årsager, hvorfor elektriciteten ikke virker optimalt. Det kan eksempelvis skylde en løs forbindelse eller en sprunget sikring. Når vi har fundet frem til fejlen, sørger vi ligeledes for at denne bliver udbedret. Vi udfører både fejlfinding i ældre og nyere ejendomme over hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Få gennemgået dine el installationer

Har du brug for en elektriker til fejlfinding, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi lægger gerne vejen forbi din adresse for at finde fejlen. Er det akut kan vi ydermere tilbyde døgnvagt. Når du vælger os som din elektriker, har du altid den rette service i nærheden. Vi ser frem til at hjælpe dig.

arbejdsbukser med værktøj

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed