Netværksløsninger

Hos JC ELTeknik ApS har vi specialiseret os i at installere netværksløsninger i private boliger.

Netværksløsninger

Skræddersyede netværksløsninger

Skal der installeres en netværksløsning i din bolig, kan vi hos JC ELTeknik stå for at levere en samlet løsning. I tæt samarbejde med dig udarbejder vi en løsning, der på bedste vis imødekommer alle de behov, som der måtte være til netværket i boligen.

Vores løsninger kan tilpasses præcis efter dine ønsker, og vi sørger for, at du får en en komplet løsning, som omfatter følgende:

 • Serveropsætning
 • Arbejdsstationer
 • Overvågning
 • Internet
 • WIFI

Som din autoriserede el installatør kan vi installere holdbare netværksløsninger med både trådløse og tilkoblede forbindelser. Vi vægter både service og kvalitet, hvorfor du kan forvente en god oplevelse, når vi varetager el arbejdet. Er du interesseret i at få installeret en komplet netværksløsning, er du velkommen til at tage os med på råds. Således er du sikret et godt resultat.

Stabil og god netværksforbindelse

En professionel netværksløsning skaber tilgængelighed. Ved korrekt installation får du mest muligt ud af den valgte løsning, således du er sikret højeste funktionalitet. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige løsninger til hjemmet alle fra udvalgte leverandører.

Overvejer du at få installeret en netværksløsning i hjemmet, tager vi gerne en indledende snak om de forskellige muligheder, der er ved valg af løsning. Hos os finder du en elektriker med et højt serviceniveau, hvis førsteprioritet er at levere en løsning, som imødekommer dine ønsker. Vi dækker en række områder af elektrikerfaget og kan ligeledes stå for at installere sikkerheds-, multimedie-, samt intelligente løsninger.

Hør nærmere om netværksløsninger

For at høre nærmere om de forskellige netværksløsninger og andet el arbejde, kan du kontakte os. Vi bistår altid med vejledning og rådgivning. Oplever du fejl på netværket, hjælper vi ligeledes gerne med fejlfinding og reparation. Vi ser frem til at hjælpe dig med opgaven.

Christian opsætter fjernbetjening til KNX system 1

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

JC ELTeknik ApS er et elektrikerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau.

 • Fokus på kvalitet

  Vi er meget kvalitetsbevidste og har en bred viden om el-faget

 • Faste lave priser

  Vi har gennemsigtige og lave faste priser

 • Døgnvagt - 24/7

  Hos os står der altid en faglært elektriker til rådighed